En tävling från Norra till Södra!

Träningsgrupper!

Japp, måndagen den 18 Juni kl. 19.30 kör vi första träningen uppe på Södra. Samling vid Ängen! Träningen är för alla som tycker det är roligt med löpning och vill träna med andra som tycker samma sak. Vi kommer träna i samlad grupp med diverse teknik och intervallpass. Därför kan ALLA vara med, ingen blir frånsprungen och du springer på din egen nivå och efter egna förutsättningar. Du behöver ju kanske tycka att löpning och att bli trött e kul! :-D

Måndagen är premiär, veckorna därefter kör vi på torsdagar den 28 Juni och 5 Juli, 19.30, sen är vi tillbaka på måndagar igen den 9 Juli och kör måndagar om inget annat skrivs här eller på Facebook!

Ses då! ..och som sagt alla e välkomna, inte bara Moovisar eller Alnö SK folk… och det kostar inget heller!

/Mats

 

Comments are closed.