En tävling från Norra till Södra!

Bansträckning!

Ja, nu släpper vi ju inte bansträckningen förrän på morgonen innan loppet men vi lägger ut lite bilder från en cykeltur från Norra till Södra idag! Sundsvall kan ju kanske vara Sveriges svar på San Fransisco!

2 Responses

 1. Johan

  Spännande att hålla på bansträckningen, men för oss som inte har möjlighet att springa utan vill hejja på. Var ska man stå då? Publicerar ni bansträckningen på hemsidan också på morgonen?

  augusti 30, 2012 at 7:46 f m

  • matsmoove

   Tjena Johan!

   Precis, lite spänning även innan loppet är ju kul! Bansträckningen kommer presenteras på hemsidan från kl. 8 på lördag morgon. Som publik kan ni räkna med att kunna se löparna under längre sträckor och med bra parkeringsmöjligheter, antingen på asfalt nånstans på mitten av loppet eller annat underlag i en brant stigning upp mot södra! :-D

   augusti 30, 2012 at 2:57 e m