En tävling från Norra till Södra!

Nu funkar formuläret för…

… att anmäla sig till lagtävlingen också!

I år har ni alltså möjlighet att ställa upp som ett lag i Berg till Berg. 3 stycken lagmedlemmar, herr-, dam- och mixklass kommer finnas. Reglerna är förenklade till att alla deltagare genomför hela loppet och den sammanlagda tiden av de 3 lagmedlemmarna avgör placeringen inom klassen. Enkelt!

Ta nu chansen att ha en kul sommar tillsammans med ett väldigt bra träningsmål framme på sensommaren! Kompisgäng eller företag, spelar ingen roll, alla är välkomna! Det hade ju varit kul med ett par lag som vi på förhand vet utmanar varandra!? Låt oss veta detta i så fall!

Ställer du upp i lagtävlingen blir du inte placerad i den individuella tävlingen, dock får du en officiell tid.

Observera de två olika formulären på anmälningssidan, ett för Individuellt och ett för lag!

Comments are closed.