En tävling från Norra till Södra!

Välkommen igen den 29 Augusti 2015

Japp, nu har vi bestämt i tävlingsledningen att detta utmärkta och mycket uppskattade event måste få en fortsättning. Det finns ju fler vägar upp, andra backar ner och fler gator genom Sundsvall som kan ta oss från A till B!

Vi ses igen den 29e Augusti 2015 klockan 11.00!

Då välkomnar vi er till den fjärde upplagan av den officiella tävlingen om titeln som Sundsvalls Bergakung och Bergadrottning! En tävling och motionslopp för alla löpare som känner för att springa ett utmanande lopp från Norra Berget till Södra Berget i Sundsvall. Den 29 Augusti klockan 11.00 kör vi igen!

Bansträckningen är som vanligt hemlig, men det blir garanterat inte lättaste eller kortaste vägen ner och upp. Längden är alltid 10 km och underlaget varierar mellan asfalt, grus och terräng. Det behöver väl inte sägas att banan även varierar kraftigt i lutning! Starten går vid Tornet på Norra och målet är vid Ängen på Södra.

Det går så klart bra att anmäla sig, sprida vidare till andra och kanske till och med anmäla nån annan, redan nu. Det kommer finnas en Herr- och en Damklass. Enkelt, först upp är ”Köng”!

Amälan görs genom att fyllan i anmälningsformuläret under fliken anmälan och därefter betala in 200kr på BG 288-4179, skriv BTB + ditt namn och persnr. Såklart kan man gilla och bocka för att man kommer på Facebook men det är ingen anmälan.

Efteranmälan kan göras på Moove i Birsta (i Cupolenhuset) under  under perioden 24/8-27/8 mellan klockan 17.00 och 19.00. På tävlingsdagen görs efteranmälan vid starten från klockan 08:00 till 10:45. Endast kontant betalning och helst jämna pengar! Kom i god tid för efteranmälning då det kan bli köbildning och ont om tid för uppvärmning.

Mer information kommer löpande!! :-D (ursäkta vitsen)